Vill du jobba hos oss?

Vi söker en marknadsansvarig

I rollen som kommunikation- och marknadsansvarig hos Botkyrka Stadsnät kommer du ges möjlighet till ett stort karriärkliv. I en självständig roll med ett tryggt ledarskap från VD och affärschef kommer du att utvecklas brett med arbetsuppgifter inom både kommunikation och marknad. Teamet internt hos Botkyrka Stadsnät består av 11 personer med olika ansvarsområden. Som en del i teamet kommer du att ha många samarbeten såväl internt som externt.

Du erbjuds

• En mycket varierad roll inom kommunikation och marknad
  • Flexibilitet att själv lägga upp ditt arbete mot ett önskat resultat
  • Utrymme att komma med nya idéer och påverka Botkyrka Stadsnäts kommunikation

Arbetsuppgifter

• Arbeta med och utforma Botkyrka Stadsnäts kommunikation i tryck, sociala medier, intranät, hemsida och sms-utskick
  • Arbeta nära säljavdelningen med framtagandet av marknadskampanjer
  • Arbeta kravställande mot samarbetspartners, t.ex. reklambyråer

Vi söker dig som

• Har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation alternativt marknadsföring
  • Har erfarenhet av arbete inom marknad och/eller kommunikation, förslagsvis jobbar du idag i ett marknadsteam eller på en reklambyrå
  • Har professionell kunskap i svenska i tal och skrift då detta kommer att vara ditt primära arbetsspråk

Det kommer att ses som meriterande om du har kunskap om regelverk för kommunikation, exempelvis ur ett GDPR-perspektiv.

Som person är du:

• Skicklig på att samarbeta
  • Självgående
  • Initiativtagande
  • Ansvarstagande

Övrig information

• Start: höst 2019
  • Omfattning: tillsvidare med inledande provanställning
  • Placering: Botkyrka
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Botkyrka Stadsnäts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Processen kommer förutom intervjuer även att bestå av tester, såväl inom logisk problemlösningsförmåga som en personlighetsmappning.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Välkommen till
Botkyrka Stadsnät