Fiber. Framtids-teknik redan idag

Vi söker kundtjänstmedarbetare / koordinator

Är du en serviceinriktad administratör med förmåga att skapa goda relationer till andra? Vi söker dig som trivs i en central roll med stort fokus på kunden.

Arbetsbeskrivning
I denna breda roll som kundtjänstmedarbetare/koordinator kommer du hantera inkommande frågor från Botkyrka Stadsnäts kunder både via telefon och mail. Du kommer även ha ansvar för att kontoret fungerar optimalt genom att stötta kollegor från övriga avdelningar. Du är spindeln i nätet som är intresserad och engagerad i hela verksamheten. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

• Service till kunder via funktionsbrevlåda samt per telefon
  • Administration som exempelvis posthantering, diarieföring, avtalshantering, ärendehantering och dokumentation
  • Hantera resebokningar, abonnemangsavtal samt kreditansökningar
  • Kontorsansvar som exempelvis beställningar av förbrukningsvaror, lunchbeställningar inför styrelsemöten
  • Kontakt med hyresvärd gällande fastighetsproblem

Läs mer och sök tjänsten på: https://www.inhouse.se/jobb/kundtjanstmedarbetare-koordinator-till-botkyrka-stadsnat-ab/

Vill du jobba hos oss?

Välkommen till