1 månad sedan

Botkyrka Stadsnät AB

Nu finns det fiber nästan överallt. I Botkyrkas villaområden surfas det som aldrig förr och vi har dragit tusentals kilometer med kabel. Inför 2019 har vi effektiviserat processen ytterligare genom att dela upp Botkyrka i två områden. Vi levererar en gång per år till respektive område, vilket innebär att vi endast behöver gräva en gång. Smidigt va? 😊 ... Visa merVisa mindre

Läs på Facebook

1 månad sedan

Alltså, wow!
I dag fick jag en bekräftelse om att det ÄR fel på noden i Albygaraget, men det som stör mig mest är att ingen tog detta på allvar när jag redan i början påpekade om det.
10 switchar (1U rack) med 24 portar, totalt 240 hushåll, utan varken internet eller TV efter att noden som har hand om strömförsörjningen hade lagt av och orsakat en loop av omstarter.
Zitius vågar åtminstone erkänna att jag faktiskt är kunnig och kan min sak då felsökningen hos mig inte gett resultat annat än att det är yttre åverkan.

Tänker ni informera era kunder om detta eller måste jag sprida ut det? För ni verkar ju fullständigt skita i oss.
... Visa merVisa mindre

Läs på Facebook

Behöver du hjälp?

Grattis.
Du har fiber!

Kom igång i tre steg!

Alla som bor i lägenheter med Botkyrkabyggen eller Mitt Alby har fiber. Det är bara att gratulera! Har du inte kommit igång med våra tjänster ännu? 

Hos oss finns marknadens bredaste utbud av tjänster. De levereras av ett stort antal tjänsteleverantörer. De är kända, marknadsledande aktörer som erbjuder tjänster för alla tänkbarabehov och plånböcker. Fler att välja på innebär konkurrens.

Du är vinnaren och bara tre enkla steg från att ta hem vinsten.

Se vilka tjänster vi kan erbjuda dig!

Klicka på knappen nedan så kommer du direkt till vår tjänsteportal!

Grattis.
Du har fiber!

Ett

Koppla datorn till vårt nätuttag i vardagsrummet i din lägenhet.

Två

Öppna din webbläsare – du kommer direkt till Zmarket.

Tre

Välj leverantör och tjänst.

Stäng meny