600x570_10_ar-2

10 år med fiber!

Vi firar 10 år med er, och vilka år vi haft! Tänk tillbaka ett decennium. Smartphonen hade knappt introducerats och de allra flesta tittade på gammaldags tablå- och kanal-tv. Det känns som en evighet sedan, eller hur? För 10 år sedan fanns varken Netflix eller några play-tjänster. Kommer du ihåg videobutiken? Allt vad tv, film och hur vi tittar har ändrats på 10 korta år.

2008 kom vi igång och vi började med att ansluta Botkyrkabyggens alla lägenheter med fiber. Sen har det rullat på i takt med åren. En mängd samfälligheter och naturligtvis alla kommunala verksamheter har fiber från Botkyrka Stadsnät. De senaste åren har vi sett en explosion av villaanslutningar. Idag kan vi räkna både tusentals kilometer nedgrävd fiberkabel och tusentals hushåll som kunder!

Det kan vara på sin plats med ett tack till alla som litat på oss och vårt löfte – att vi finns här idag och kommer att vara på plats även i morgon. Och löftet står naturligtvis fast. Till er som ännu inte blivit en del av vår gemenskap säger vi: varmt välkomna till Botkyrka Stadsnät. Och till ytterligare 10 år med spännande teknisk utveckling.

Villafiber från 417:-/mån.
Räntefritt!